Agenda

Vanwege de Covid-19 maatregelen is het voor ons niet mogelijk om onze workshops in de normale vorm te organiseren.
Doordat wij de kwaliteit van de workshop en onze begeleiding altijd hoog willen houden kunnen wij helaas niet de workshops geven zoals wij dit gewend zijn.
We hebben daarom besloten de standaard workshops voorlopig niet te organiseren.

Wel hebben we een aantal dingen bedacht die mogelijk zijn binnen de maatregelen én onze kwaliteitseisen: namelijk masterclasses.
Dit zijn workshops in kleine groepen, van 2 tot 4 deelnemers. Deze masterclasses zijn op aanvraag, we plannen hiervoor geen data maar we kunnen een datum en tijdstip in overleg met je afspreken.

Bij de masterclass bonbons maken leren we je technieken waar je thuis ook daadwerkelijk mee aan de slag kan.
We beginnen met een duidelijke uitleg over het kristalliseren en verwerken van chocolade. Tijdens de workshop leren we je chocolade kristalliseren op de ent-manier (dit is voor thuis namelijk de makkelijkste manier). Naast pindarotsjes maak je een bonbon uit onze Signature Collection. Voor het uiterlijk gebruik je gekleurde cacaoboter om deze te decoreren. Je maakt je eigen vulling, en de masterclass is inclusief de gebruikte recepten.
De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, bij 4 personen zijn de kosten voor de masterclass bonbons maken €65 per persoon.

Ook de andere workshops, zoals op onze website vermeldt, kunnen we in kleine groepen geven, dan geldt alleen wel een andere prijsstelling. Wanneer je een eigen groepje hebt kun je met ons contact opnemen voor de mogelijkheden en een prijsopgaaf.

Natuurlijk treffen we bij deze masterclasses alle maatregelen die het RIVM adviseert. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.