Kinderworkshops

Kom met je kinderen voor een feestelijke workshop

Graag stellen we onze ruimte en faciliteiten beschikbaar voor workshops voor kinderen, bijvoorbeeld ter viering van een verjaardag of gewoon omdat dat leuk is. We maken er dan een op maat gesneden feest van, gericht op de leeftijd van de vierdertjes, toegespitst op jouw kind en zijn of haar vriendjes, broertjes, zusjes, neefjes en/of nichtjes.

Tijdens deze kinderworkshops kunnen ze onder meer hun naam in chocolade spuiten, chocoladepasta maken of superlekkere chocoladelolly’s. Natuurlijk mogen ze alles wat ze maken mee naar huis nemen. Van tevoren zullen we overleggen wat voor onderdelen we zullen oppakken. We hebben de ruimte en de spullen, dus kom maar op!

Er moeten wel minimaal zes deelnemers zijn. En meer dan tien kinderen is niet aan te raden, want dan kan bij sommigen verveling gaan optreden. Kinderworkshops zijn mogelijk vanaf € 17,50  per persoon. Kom naar onze winkel en informeer naar de mogelijkheden. Bellen kan ook, evenals ons een bericht per e-mail sturen. Zie onderaan deze pagina voor de gegevens. Of vul ons contactformulier in.